پس میتوان گفت در اغلب سامانههای حقوقی، یک مشاوره حقوقی لزوما یک وکیل پایه یک دادگستری نیست ولی تمامی وکلای پایه یک دادگستری را باید مشاور حقوقی محسوب کرد. پس مشاوران حقوقی که پروانه وکالت ندارند، امکان حضور در محاکم دادگستری را به عنوان وکیل دادگستری نخواهند داشت. آقای جلیل مالکی وکیل پایه یک دادگستری، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و استاد دانشگاه می باشند. از دیگر سوابق کاری ایشان می توان به دبیر کمیسیون حقوق ورزشی کمیته ملی المپیک اسلامی ایران، عضو موسس انجمن علمی حقوقی ورزش کشور و ریاست کمیته حقوق زیست فناوری انجمن علمی فوق پزشکی ایران اشاره نمود که بر عهده داشتند.
پس همچنان پروانه نداشته و نباید عنوان وکیل پایه یک دادگستری یا پایه دو را به او اطلاق کرد. البته کارآموزان وکالت، عرفا به عنوان وکیل محسوب میشوند، ولی در قبول برخی از پروندههای حقوقی و کیفری دارای محدودیتهایی هستند و باید تا پایان دوره کارآموزی برای برطرف شدن این محدودیتها صبر کنند. یک وکیل حرفهای، علاوه بر داشتن نزاکت، باید در عمل و گفتار خود جسارت نیز داشته باشد. از شاخصههای بهترین وکیل پایه یک دادگستری، فن بیان عالی و قدرت سخنوری و همچنین قدرت متقاعد نمودن موکل و طرف دعواست. در بسیاری از موارد غالب بودن این ویژگی منجر به موفقیت وکیل در روند دادرسی گردیده است. پس برای انتخاب بهترین وکیل لازم است به تمامی شاخصههای فوق الذکر توجه دقیق گردد.
منظور از معروف ترین وکیل ایران چه هست؟
تحقیق و پرس و جو از افرادی که پروندههای مشابه پرونده شما داشتهاند نیز میتواند در جستجوی وکیل پایه یک دادگستری تاثیر گذار باشد. وکیل تسخیری وکیلی است که برای وکالت دعاوی کیفری، از سوی دادگاه تعیین میگردد. در دادگاههای کیفری و دادسراها، ضرورت حضور وکیل برای متهم در برخی از جرایم، الزامی و در واقع یک نوع اجبار قانونی است. امین گلریز، وکیل پایه یک دادگستری در تهران می باشد و دارای سوابق درخشان کاری و علمی بسیار خوب در زمینه های مختلف وکالتی است.
نتیجه گیری مقاله درآمد وکیل ها :
با وجود پیچیده بودن پرونده ها و زمانبر بودن آن ها، تنها یک وکیل خوب و خبره است که می تواند پرونده های حقوقی را به پیش ببرد و دفاعیات خیلی خوبی را در دادگاه به عمل آورد و از ضررهای مالی موکل جلوگیری به عمل آورد. توجه داشته باشید که ممکن است در برخی از پرونده ها و دعاوی که در دادگاه ها مطرح میشود، حق با شما باشد و با خود فکر کنید که به دلیل آشکار بودن این موضوع که حق با شما است، دیگر نیاز نیست تا با کمک یک وکیل و مشاوره با او روند دادرسی پرونده را طی کنید. متاسفانه همین تصور اشتباه نیز باعث شکست بسیاری از افراد در پرونده هایی شده است که مسلما حق با آنها بوده است و نتوانسته اند به خوبی از حقوق خود دفاع کنند و از قوانین مربوط به مسئله ی مربوط به خوبی آشنایی نداشته اند. شما در دادگاه گاهی برای اثبات ذی حق بودن هم به وکیل در ایران نیاز دارید.
- امیدوارم توانسته باشیم شما را در انتخاب بهترین وکیل در تهران یاری کنیم.
- همانطور که ذکر شد اشخاصی که فارغ التحصیل رشته حقوق و مبانی فقه و حقوق اسلامی هستند برای دارد شدن به دوره کارآموزی وکالت، باید در آزمون وکلا دادگستری که تحت نظارت کانون وکلای دادگستری برگزار میگردد، شرکت کنند.
- کسانی که موفق به قبولی در این آزمون میشوند، باید در مدت 18 ماه دوره کارآموزی وکالت را پشت سر بگذارند.
- وکلای پایه یک دادگستری که با صداقت و وجدان کاری، امور موکلین خود را به سرانجام میرسانند، به نحوی مانع از ضایع شدن حقوق انسان نیز میشوند که این مهم دارای پیامدهایی بسیار خوبی در جامعه است.
یکی از دغدغه های مراجعه کنندگان بعد از انتخاب وکیل، هزینه حق الوکاله وکلا می باشد و هر متقاضی به این موضوع فکر می کند که آیا توانایی پرداخت هزینه وکیل را خواهم داشت و یا هزینه حق الوکاله وکلا چقد است. در پاسخ به این سوال باید گفت که هزینه حق الوکاله در وکلا، قیمت ثابتی ندارد و معمولا هر وکیلی بنا به نوع پرونده و کاری که انجام می دهد، هزینه متفاوتی از موکلین می گیرد. از آن گذشته مبحث دفاع از عدالت است که وکیل مدافع با آن سر و کار دارد. در واقع وکیل مدافع عدالت است در برابر آنچه به ناحق و بی عدالتی صورت گرفته است.
از همین بابت در هر کشوری نهاد یا کانونیهایی از وکیلان حقوق بشر وجود دارد. وکیل مدافع حقوق بشر نمایندۀ حقوق اولیۀ انسانی، از سازمان ملل در هر کشوری است که به مقابله با حکومتهای حاکم مجله خبری وکیل بر هر سرزمین، مبنی بر احقاق حق ملت در قبال حکومت، میباشد. وکالت صرفاً یک شغل و وسیلهای برای کسب درآمد نیست؛ بلکه از مهمترین حقوق ملّت است و در قانون اساسی هم در فصل سوّم آمده است.
در سامانه جستجوی وکیل حرفهای حوزههای تخصصی فعالیت هر یک از وکلا در پروفایل اختصاصی آنها درج شده است و به راحتی میتوانید به دنبال وکیل متخصص مد نظر خود بگردید. افرادی که در آزمون وکلای قوه قضاییه حائز رتبه قبولی میشوند، به عنوان وکیل پایه دو دادگستری شناخته شده و در جامعه وکلا به آنها وکیل قوه قضاییه نیز اطلاق میشود. یکی دیگر از تفاوتهای مهم وکیل پایه دو دادگستری با پایه یک، در پذیرش دعاوی و حوزههای مختلف است. وکلای پایه یک دادگستری در کلیه دعاوی مطرح شده، قادرند وکالت موکل خود را برعهده بگیرند و تمامی مراحل مربوط به آن را به انجام برسانند.